Ontmoet Kinga

Holistisch Psycholoog & Healer

Persoonlijk

Ik kom uit een lijn van "heksen". Mijn overgroot oma was een heus kruidenvrouwtje en mijn oma en moeder hielden zich bezig met zaken als astrologie, numerologie, tarot/engelen kaartenleggen, de I Tjing, energetische geneeswijzen, spiritualiteit, enz. 

Alternatieve geneeswijzen en het idee dat alles met een reden gebeurt, werden me met de paplepel ingegoten. Ik koos aanvankelijk echter een andere weg en zette me af tegen wat ik toen als "zweverig" bestempelde.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De woorden van mijn oma zijn blijven nagalmen en het leven zelf bracht me terug op mijn ware pad en leerde me dat "toeval niet bestaat".

Door mijn persoonlijke ervaring met chronische klachten, stress, familie perikelen en een stressvolle jeugd, wist ik al vroeg dat ik psycholoog wilde worden. Toen dat eenmaal gelukt was, bleek ik een belangrijk onderdeel van mezelf lange tijd onderdrukt te hebben: mijn intuïtie. Emotioneel zat ik op slot en van mijn zielsroerselen had ik al helemaal geen kaas gegeten. Totdat een heftige verlieservaring mijn wereld op z'n kop zette. En me dringend uitnodigde om eens goed naar mezelf te kijken. Mijn spirituele reis begon.

Ik stelde me open voor mezelf. Voor het leven. En de bewustwording en ontwaking die hiermee samen gingen, hebben me mijn meest waardevolle lessen opgeleverd.

Sindsdien is het leven op aarde voor mij het mooiste wat er is. Iedere dag ben ik dankbaar voor en nieuwsgierig naar wat ik nog allemaal mee mag maken. En zo'n levenshouding gun ik iedereen!

Eén van mijn favoriete quotes is:

"Things don't happen TO you. They happen THROUGH you and FOR you."

Mijn andere favoriete quote is:

"De belangrijkste relatie, die je ooit zult hebben, is die met jezelf."

Misschien ook leuk om te vermelden: mijn naam is Kinga Martincsek-de Wit, ik ben geboren in 1981 in Warschau (Polen) en woon sinds mijn 8e in Nederland. Verder ben ik echtgenote van Robin en moeder van Gabor (2019), 3 honden en een poes. Naast psychologie zijn schrijven, leren, fotograferen en muziek mijn grote passies.

IMG_20180524_110339.jpg
20160507_132606.jpg

Professioneel

Ik ben psycholoog, EMDR-therapeut, NLP Practitioner, OldPain2Go® Practitioner, Luisterkind® Werker, Akasha Kronieken practitioner, voedingstherapeut, EFT-therapeut, Access Bars® Practitioner, Lichtwerker en Healer met ruim 13 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en welzijnscoaching en 6 jaar met spirituele begeleiding.

Ik ben hoogsensitief, helder voelend (met name op somatisch gebied) en recht-door-zee. Ik werk graag intuïtief, confronterend en het liefst met een vleugje humor. Ik ben vooral mezelf en ga uit van gelijkwaardigheid met mijn cliënten.

 

Mijn persoonlijke ervaring met zowel lichamelijke als mentale klachten van mezelf en mensen in mijn directe omgeving is de bron van mijn passie voor het werken met mensen met psychische klachten en chronische pijn. 

Mijn expertise ligt op het gebied van werkgerelateerde problematiek (met name stress en burn-out), behandeling van en begeleiding bij chronische pijn (zowel verklaard als onverklaard/SOLK), problemen met het zelfbeeld, de eigenwaarde, assertiviteit/authenticiteit  en zelfliefde.

Ik vertrouw op het zelfgenezend vermogen van het lichaam en wil mensen laten zien en leren hoe ze dit zelf bewust kunnen inzetten.