top of page

Akashic Records

An Intuitive Reading from the Book of Life

De Akasha Kronieken zijn een soort energetische database waarin alle informatie over al je levens, alle beslissingen en alle mogelijkheden is opgeslagen. Om ons te helpen hier waardevolle informatie uit te halen en niet te verdwalen in de enorme hoeveelheid ervan, zijn in deze dimensie gidsen, engelen en andere lichtwezens aanwezig om ons hiermee te helpen. Met jouw toestemming, kan ik de voor jou belangrijke informatie door krijgen en naar je vertalen. Ik noem dit vertalen, omdat er vaak symbolisch en met beelden gecommuniceerd wordt. De informatie die door komt, is enorm treffend en voelt direct "waar" voor degenen die de reading ontvangt. De Kronieken, of het Boek des Levens, kan geraadpleegd worden om antwoorden, duidelijkheid en begeleiding te krijgen, maar ook om oude wonden te helen en zelfs terug te gaan naar vorige levens en de daar ontstane problemen op te lossen. Door een combinatie van bewustwording, de vrije wil, het inzetten van intenties en de liefdevolle begeleiding vanuit de Akasha dimensie wordt krachtige, duurzame healing bereikt.  

Omdat alles en iedereen een eigen Levensboek heeft (dus ook dingen, dieren, bedrijven, relaties, enz), kan een Akasha Reading voor diverse doeleinden ingezet worden. De meeste mensen die bij mij een Reading aanvragen, doen dat voor de volgende doeleinden:

  • Om inzicht te krijgen in hun situatie en voor praktische handvatten om hiermee om te gaan.

  • Voor duidelijkheid, antwoorden, advies en spirituele begeleiding.

  • Om de achterliggende boodschappen van gebeurtenissen en klachten te begrijpen en hiermee aan de slag te (kunnen) gaan.

  • Voor een energetische huisreiniging.

  • Voor (past-life) healing, cord clearing en chakra balancing.

  • Om zicht te krijgen op hun talenten en mogelijkheden en terug op hun zielspad te komen.​

Hoe hebben anderen een Akashic Record Reading ervaren?

Investering

Akashic Record Reading & (Past-Life) Healing €85,- per uur (online consult)

Akasha Kronieken mailconsult €45,- per email (maximaal 3 vragen)

Akasha Kronieken coaching €85,- per maand (online sessie van 30 minuten + 3 vragen per maand via de mail)

Huis Healing €55,-

Aanvragen

Je kunt een aanvraag indienen door mij een email te sturen. Mogelijk krijgt je dan het verzoek om mij wat aanvullende informatie te sturen. Mocht je eerst zelf nog wat meer informatie willen, dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Coaching

Het kan zijn, dat je na de reading behoefte hebt aan hulp om met de antwoorden en handvatten aan de slag te gaan. Ik sta je hier graag in bij. Meer informatie hierover kun je hier vinden.​

bottom of page