holistisch traject

Een voorbeeld van een holistisch traject:

Stel: je hebt last van lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld pijn in de onderrug of artrose.

Je hebt alle reguliere wegen al bewandeld: de lichamelijke klachten zijn goed onderzocht, er is misschien ene diagnose gesteld, je hebt een revalidatie traject doorlopen... en het enige dat de artsen nog voor je kunnen doen, is je pijnstilling geven en zeggen "dat je er maar mee moet leren leven".

In mijn praktijk kijk in niet alleen naar de fysieke, maar ook de psychosociale, emotionele, contextuele en zielsgeoriënteerde aspecten. Met andere woorden: ik ga samen met jou op zoek naar de dieperliggende betekenis van de klachten of ziekte. Wat wil je lichaam je vertellen? Na het nodige detective werk, doen we een sessie OldPain2Go® waarmee de oude pijnboodschappen verminderd of verwijderd worden.

Maar stel nou, dat het niet lukt om tot de kern door te dringen. We begrijpen niet waar de klachten mee te maken hebben en het lukt (dus) ook niet om deze grondig en langdurig op te lossen. We kunnen in dat geval bijvoorbeeld de Akasha Kronieken raadplegen. Dit is een energetische database waar we veel informatie uit kunnen halen. We kunnen ook middels een Luisterkind® Afstemming aan je ziel vragen wat er aan de hand is en wat ervoor nodig is om de klachten te verhelpen.

Andersom is ook mogelijk:

Stel: je vraagt een Akasha Kronieken reading aan met de vraag wat je chronische klachten je duidelijk willen maken.

En je krijgt als antwoord, dat je beter voor jezelf moet gaan zorgen en dat je meer van jezelf mag gaan houden.

Dat is fijn om te weten, maar stel nou dat je helemaal niet weet hoe je dat kunt doen? Of daar ondersteuning bij nodig hebt? Dan zou je hiervoor dus coaching sessies kunnen inzetten...

Is er iets onduidelijk? Heb je vragen? Mail me gerust!

Warme groet, Kinga.

WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Voor tips en inspiratie:

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

© 2019 Wellness in Mind

BTW NL002202296B98 | KvK 50642901

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now