Diensten

Waarom 8-dimensionale coaching?

Omdat ik niet aan symptoombestrijding (alleen) doe en de kern van problemen en klachten vaak een complex geheel vormt. Als je bijvoorbeeld wilt weten waar je vermoeidheid mee te maken heeft, dan kan je je wellicht voorstellen dat dit een veelheid aan oorzaken kan hebben, zoals: gebroken nachten n.a.v. je pasgeboren baby, stress, hormonale issues, vitaminetekorten, slaapapneu, je levensstijl, onvrede met je leven, continu over je grenzen heen gaan, angst, depressie, piekeren, te laat eten, te weinig bewegen, energie blokkades, slechte feng shui, entiteiten die zich met je energie voeden, enz, enz, enz. Soms kan het zelfs lastig zijn om te bepalen waar te beginnen. Door te kijken naar het groter geheel en, indien nodig, een reading te doen om je innerlijke wijsheid te raadplegen, kunnen we het probleem bij de wortel aanpakken.

8-dimensionale coaching houdt in, dat we naar alle aspecten van je leven kunnen kijken om tot optimaal welzijn te komen: een totaalaanpak op geestelijk, lichamelijk, gedragsmatig, emotioneel, energetisch, relationeel, contextueel en spiritueel niveau.

Wat zou het voor je betekenen als je iedere dag zou beleven als een cadeautje?

Als je je leven zou co-creëren met je Ziel en het Universum?

Voldoening zou halen uit de dingen die je doet?

En authentiek jezelf zou zijn?

Voor mij betekent deze cocktail één ding: optimaal welzijn.

 

Met de juiste instelling (mindset/vertrouwen), eigenliefde, praktische tools en de juiste omgevingsfactoren (waaronder voeding), kun je tot volle bloei en ware zelfrealisatie komen. Intens gelukkig zijn van binnenuit, ongeacht de omstandigheden.

Dát wens ik oprecht voor mijn cliënten. Voor iedereen.

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met me op voor een aanbod-op-maat of kijk hieronder voor mijn dienstverlening. Wellicht vind je hier waar je naar op zoek bent!

Psychologie / Coaching

In de basis ben ik psycholoog. Dit is dan ook het fundament van mijn dienstverlening. Met mijn brede ervaring en scholing kan ik je met de meest uiteenlopende problemen helpen. De insteek is, dat je vooral jezelf leert helpen. Dat je in jezelf gaat geloven en in je kracht gaat staan. Met praktische handvatten en liefdevolle steun.

In mijn gesprekken combineer ik traditionele het liefst met complementaire diensten om tot een holistische aanpak te komen die problemen bij de kern aanpakt en niet slechts tijdelijke symptoombestrijding biedt. Uiteraard afgestemd op je wensen en wereldvisie.

Luisterkind® Afstemming

Een Luisterkind® Afstemming is een energetische communicatiemethode (gesprek van ziel tot ziel) waarmee je inzicht en antwoord kunt verkrijgen op je meest prangende vragen. Het is als een geschreven handleiding voor jezelf, je kind of huisdier. Het consult vindt op afstand plaats, er hoeft geen afspraak voor gemaakt te worden. Je krijgt een verslag van het gesprek inclusief handvatten via de mail.

Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken zijn een soort energetische database waarin alle informatie over al je levens, alle beslissingen en alle mogelijkheden is opgeslagen. Om ons te helpen hier waardevolle informatie uit te halen en niet te verdwalen in de enorme hoeveelheid ervan, zijn in deze dimensie gidsen, engelen en andere lichtwezens aanwezig om ons hiermee te helpen. Met jouw toestemming, kan ik de voor jou belangrijke informatie door krijgen en naar je vertalen. Ik noem dit vertalen, omdat er vaak symbolisch en met beelden gecommuniceerd wordt. De informatie die door komt, is enorm treffend en voelt direct "waar" voor degenen die de reading ontvangt. De Kronieken, of het Boek des Levens, kan geraadpleegd worden om antwoorden, duidelijkheid en begeleiding te krijgen, maar ook om oude wonden te helen en zelfs terug te gaan naar vorige levens en de daar ontstane problemen op te lossen. Door een combinatie van bewustwording, de vrije wil, het inzetten van intenties en de liefdevolle begeleiding vanuit de Akasha dimensie wordt krachtige, duurzame healing bereikt. 

Soul Realingment®

Soul Realingment® is een intuïtieve healing methode die m.b.v. het raadplegen van de Akasha Kronieken je assisteert bij de expressie van je ware (Goddelijke) zelf binnen deze menselijke ervaring. M.b.v. bewustwording, clearing en het doorbreken van patronen helpt deze je om je gaven en zielsdoel te begrijpen en in het dagelijks leven uit te drukken en (weer) vanuit je zielsblauwdruk te gaan leven.

Heb je altijd al willen weten wie je daadwerkelijk bent? Zicht krijgen op je echte ik, los van alle regels, opvoeding, verwachtingen…? Wil je weten wat je kunt doen om doelgericht en met meer energie door het leven te gaan? Of heb je last van vervelende levenspatronen, die zich maar herhalen terwijl je zo hard je best hebt gedaan om van je ervaringen te leren en oude gewoonten te doorbreken? Soul Realingment® biedt uitkomst!

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki is een aanvulling op de traditionele Usui Reiki leer. Usui Reiki werkt met universele energie en Kundalini Reiki met de eigen Kundalini energie, die middels een inwijding (of via spirituele ontwikkeling)  ontwaakt.

 

Kundalini Reiki kan gebruikt worden om blokkades in ons systeem (energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal) op te lossen. Door dit soort blokkades kan de energiestroom in ons systeem stagneren. Hierdoor kunnen fysieke, mentale, emotionele of spirituele problemen ontstaan.

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen met alle positieve en bevrijdende gevolgen van dien.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Welzijnstips via de mail +

direct toegang tot online cursussen!

© 2020 Wellness in Mind

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now