grip op je onbewuste

Zelf-sturende Online Cursus

De automatische processen in ons lijf worden aangestuurd vanuit ons brein. We zijn ons er meestal niet bewust van. Als vanzelf blijft ons hart slaan, spelen zich allerlei biochemische processen af en reageren we op warmte en kou. Ons afweersysteem is hier onderdeel van, net als ons zelfherstellend vermogen. We vertrouwen op deze onbewuste processen en merken er pas iets van als er wat mis gaat.


Maar wat nu als we deze onbewuste processen deels leren gebruiken? En deze in kunnen zetten voor herstel, welzijn en geluk? Wat nu als we op deze manier zelf aan het stuur van ons leven leren te staan?

In deze mini cursus deel ik waardevolle informatie over de werking van het onbewuste en hoe je deze bewust kunt aansturen. Er zijn bibliotheken vol geschreven over dit onderwerp. In deze cursus beperk ik me dan ook tot de meest praktische, alledaagse tips, die je direct kunt toepassen en waar je snel resultaat van zult merken!

Wil jij ook meer regie over je leven?​

Meld je dan nu aan om regelmatig tips per e-mail te ontvangen voor meer welzijn, geluk en vrijheid. Je ontvangt dan ook de link naar mijn gratis video cursus om beter te leren communiceren met onbewuste!

(Check je spam als je de mail niet meteen ontvang.)

WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Voor tips en inspiratie:

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

© 2019 Wellness in Mind

BTW NL002202296B98 | KvK 50642901

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now