Group Services

Via FaceBook Live zal ik regelmatig trainingen aanbieden waar je je voor in kunt schrijven. Laagdrempelig, intensief en ontzettend waardevol. Hou m'n FaceBook pagina in de gaten voor het nieuwste aanbod of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Het Aanbod

IMG20210725090625.jpg

Ontdek hoe je uit de overlevingsstand kunt komen en waarom dit zo belangrijk is.

From Surviving to Thriving

Ik ben zooooo enthousiast over deze training! Hierin deel ik namelijk de belangrijkste tools en inzichten die mij ontzettend hebben geholpen om rust, vertrouwen en veiligheid van binnenuit te ervaren, me niet geleefd te voelen door mensen of zaken buiten me en meer vreugde, gemak en voldoening te creëren.

IMG_20180524_110339.jpg

Rituelen met Volle Maan in groepsverband, €15,- per persoon per keer

Maanceremonie

De Maanceremonies van Wellness in Mind zijn een krachtig middel om ons te verbinden met de/ONZE natuur.
Het is een manier om onszelf beter te leren kennen en om alle vormen van onze/elkaars uniekheid te ervaren, ruimte te geven en te vieren.

Meditating

Abonnement €44,- per 4 weken/ keer

Reiki, Tachyon & Witte Licht Healing

Elke zondag om 20 uur zal ik een healing sessie geven. Deze zal bestaan uit een combinatie van Kundalini Reiki, Tachyon Healing en Witte Licht Healing. Heerlijk om de week mee af te sluiten! Naast het opruimen van blokkades en spanningen zal deze healing naar verwachting je slaap verbeteren en je innerlijke flow vergemakkelijken. Het aanbod is een abonnementsvorm waarbij de investering €44,- per 4 sessies/weken bedraagt.

Bij aanmelding krijg je een betaalverzoek en aanvullende informatie. Instappen kan op elk moment, opzeggen kan tot een dag voor het ingaan van een nieuwe reeks van 4 weken. De healing vindt op afstand plaats. Je hoeft hiervoor dus niet naar de praktijk te komen.