WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

Voor tips en inspiratie:

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2019 Wellness in Mind

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

Pak de regie over je eigen leven.

Begin vandaag nog!

Vraag 'm NU aan

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.

Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Maak kennis met Kinga de Wit, MSc

Psycholoog, Coach, Healer, Gids

Kinga is Holistisch Welzijnscoach met ruim 12 jaar werkervaring als psycholoog, healer en spiritueel begeleider. Ze is gespecialiseerd in het helpen ontrafelen van chronische klachten, het leren houden van jezelf en je leven van binnenuit helen.

Kinga is daarnaast schrijfster, zangeres en grondlegster van "the Wellness Code".

Ze is getrouwd met Robin Martincsek (kok) en moeder van 4 harige kids (3 honden en een poes) en hun zoontje, dat ieder moment verwacht wordt.

Haar missie is om mensen die vanuit hun authentieke zelf hun mooiste leven willen leiden te voorzien van de nodige handvatten en steun. Ze weet uit eigen ervaring hoe je tegenslagen en pijn kunt omzetten in groei en kracht.

Mijn belofte aan jou:

nieuws & artikelen

Mijn belofte is, dat ik met mijn persoonlijke en professionele ervaring op het gebied van begrijpen en helen van chronische pijn en andere aandoeningen en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en het leven zelf, een ieder die dat wil zal voorzien van praktische handvatten en informatie om een zo fijn mogelijk leven voor zichzelf te creëren. 

Dit is de drijfveer achter mijn praktijk, maar daarnaast wil ik dat zo veel mogelijk mensen kunnen profiteren van deze kennis en dat is de reden dat ik veel schrijf, online cursussen maak en tips deel via social media.

 

Ik beloof je, dat je geïnspireerd zult raken om het beste voor jezelf en de wereld na te streven, indien je hiervoor open staat.

Ik geloof dat we de wereld kunnen helen door te leven vanuit verbinding met ons Ware Zelf. Wij kunnen hiermee het voorbeeld zijn voor anderen. Hiervoor is een gezonde portie ontwaking, moed, heelwording, zelf-ontwikkeling, verantwoordelijkheidsgevoel, eigenwaarde en compassie nodig.

Daar help ik je graag bij.

Met liefde,

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik kan je helpen om zo veel mogelijk vanuit je kwaliteiten te gaan leven. Dit betekent dat je verbinding gaat maken met jezelf, je lichaam, innerlijk kompas, je ziel en je dromen. Je gaat jezelf omarmen en steeds meer vanuit je Ware Zelf durven leven.

 

De voordelen hiervan zijn talloos, waaronder:

 

💜 Meer voldoening

💜 Minder klachten

💜 Meer grip op je leven

💜 Meer (keuze)vrijheid, geluk en welzijn

💜 Betere relaties

💜 Meer vertrouwen in jezelf & het leven

💜 Helderheid & duidelijkheid

💜 Innerlijke balans & rust

Dit allemaal komt je natuurlijk niet aanwaaien. Het vereist inspanning, toewijding en hard werken.

Als je bereid bent in jezelf te investeren en jezelf, in vol ornaat onder ogen te komen, dan zullen de resultaten hier ook naar zijn!

Werkwijzen

Als je je vast voelt zitten en al lang op de automatische piloot hebt geleefd, kan het lastig zijn om te voelen waar de schoen nu precies wringt. Zeker als het gaat om lichamelijke klachten. Want: wat willen ze je nu precies vertellen? Je kunt zo afgestompt en verwijderd van jezelf zijn, dat je hulp nodig hebt bij het ontrafelen van de problemen en het doordringen tot de kern.

Met een intuïtieve reading help ik je daarbij. Je krijgt belangrijke informatie over jezelf en (het begin van) een stappenplan. Op basis hiervan kunnen we samen het coachingstraject bepalen.

Readingen zijn ook los verkrijgbaar.

Samen gaan we verder met het zicht krijgen op je strubbelingen. Wat is er nu precies aan de hand, welke thema's verdienen aandacht en hoe kun je deze problemen oplossen?

Ik sta je bij met raad en daad. 

We kijken naar je onbewuste patronen, doen mindset werk (de ware transformatie) en je gaat verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. 

Je krijgt waardevol gereedschap in handen EN leert dit te gebruiken.

Ik ben je cheerleader en gids.

Indien gewenst, wordt de coaching aangevuld met natuurlijke ondersteuning in de vorm van o.a. voedingsadvies en het gebruik van kristallen.

Soms is het nodig om oude wonden te laten helen voordat we echt verder kunnen met ons leven creeren. Ik gebruik hier diverse technieken en methoden voor. Sommigen kunnen op afstand (online) toegepast worden, anderen zijn alleen beschikbaar bij mij in de praktijk.

Met healing wordt "heelwording" bedoeld: de defragmentatie van jeZelf die door allerlei omstandigheden opgetreden kan zijn, wordt ongedaan gemaakt. Je kunt dan makkelijker schadelijke patronen doorbreken en belemmeringen loslaten. Je krijgt inzicht in onbewuste blokkades, die je misschien al levens lang met je meedraagt en kunt deze eindelijk achter je laten door bewuste keuzes te maken en door clearing/cleansing en energetisch werk dat ik hierop doe. Kortom: een heel bevrijdend onderdeel van ons traject!

(Gratis) online cursussen, workshops, training en inwijdingen.

training

healing

coaching

reading

Hoe anderen de samenwerking hebben ervaren
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now