home alignment

Energetische huisreiniging.

Waarvoor?

Een energetische opschoning van je woning m.b.v. de Akasha Kronieken is een goed idee als je:


* je niet helemaal (meer) thuis voelt in je woning. 
* het gevoel hebt niet alleen of welkom te zijn in je huis.
* overdreven veel conflicten en andere (onverklaarbare) negatieve emoties ervaart thuis
* veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebt en de energie in huis niet meer met die van jou matcht
* je huis niet verkocht krijgt zonder duidelijke reden.

je woonruimte kies je op basis van je emotionele gesteldheid op dat moment.

Je kent het vast wel: je komt een woning binnen en je voelt je er meteen thuis. Of juist helemaal niet. Het "past" niet bij je. Soms kun je er je vinger niet op leggen. Sommige mensen voelen zich emotioneel heel naar als ze in een bepaalde kamer komen en merken dat ze daar bijvoorbeeld sneller boos of verdrietig worden. Of ze nemen "een aanwezigheid" waar. Alsof ze niet helemaal alleen zijn en het huis "niet van hen" is.

Maar wat is dat gevoel nu precies dat bepaalt of je je ergens wel of niet prettig voelt? Dat heeft te maken met de match tussen jouw frequentie/vibratie en die van de ruimte. Als deze met elkaar overeen komen, zul je je er al gauw thuis voelen. Het doet je letterlijk denken aan jezelf. En dit is dan weer afhankelijk van de stemming en situatie waar je je op dat moment in bevindt.

een voorbeeld...

Stel, je bent op zoek naar en woonruimte na een moeilijke scheiding. Je bent misschien hoopvol naar de toekomst toe of je voelt je juist heel verdrietig en boos. Dit maakt uit voor het soort woning dat je gaat uitzoeken.

Maar dit gaat nog verder. Want stel, dat je een woning vindt die aanvankelijk ok of zelfs goed voelt. Op een gegeven moment woon je er al een tijdje en je gaat je steeds beter en sterker voelen. Je krijgt weer zin in het leven, je maakt een persoonlijke ontwikkeling door, enz. Kortom: je vibratie verandert. Je gaat wat anders uitstralen. Je huis blijft echter hetzelfde. Het kan zelfs gebeuren, dat de energetische blauwdruk van het huis zo sterk is, dat het jouw groei bemoeilijkt of zelfs in de weg staat! In de meeste gevallen voelt het echter niet meer als "jouw huis". De jas die eerst zo comfortabel zat, past je niet meer. Je kunt dan verschillende dingen doen:

 

* Verhuizen

* Het huis opnieuw inrichten (het verplaatsen of vervangen van spullen kan verlichting bieden, afhankelijk van wat er aan de hand is)

* Het huis energetisch laten reinigen, zodat het weer matcht met jouw huidige staat van zijn en je geen last meer hebt van de energieën en entiteiten die aan het huis kleven.

hoe gaat zo'n reiniging in z'n werk?

De reiniging die ik uitvoer, gebeurt op afstand m.b.v. de Akasha Kronieken. We hoeven hier dan ook geen afspraak voor te maken. Er komt geen "hocus pocus" aan te pas en ook geen vervelende geurtjes die nog dagenlang in je huis blijven hangen. Het effect is direct merkbaar.

Investering & Aanvragen:

 

Om je huis op deze manier energetisch te reinigen en in balans te brengen met zijn woondoelen, bedraagt je investering €65,-. Dit is inclusief een geschreven rapport van de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele handvatten om zelf mee aan de slag te gaan om de reiniging zo effectief en duurzaam mogelijk te laten zijn.

Aanvragen kan via het contactformulier (klik hieronder). Je krijgt een email met aanvullende vragen tbv de reiniging + een factuur. Nadat ik de betaling ontvangen heb, voer ik binnen 2 weken de reiniging uit en ontvang je hier een verslag van.

WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Voor tips en inspiratie:

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

© 2019 Wellness in Mind

BTW NL002202296B98 | KvK 50642901

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now