Luisterkind®

Communicatie op Zielsniveau: handvatten, inzichten en antwoorden. Een geschreven handleiding voor jezelf, je kind of huisdier.

Gecertificeerd

De Luisterkind® methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont. Ik heb de opleiding tot Luisterkind® Werker via één van de officiële trainers gevolgd.

Wat doet een Luisterkind® Werker??

Middels de zogenaamde afstemming communiceer ik via de energie (telepathisch, van hart tot hart) met je ziel (of die van je kind of dier). Je hoeft hier niks voor te doen. Het is alleen belangrijk, dat je hiervoor open staat. In de energie krijg ik beelden of woorden door en vaak gaan we echt met elkaar in gesprek.

Wees je ervan bewust, dat ik met de Luisterkind® Methode een dieper liggende laag van jou betreed. Een laag waar je soms zelf moeilijk bij kunt of die je niet zo makkelijk verbaal kunt of durft te uiten, maar die wel in je zit en wellicht al een paar keer bij je aangetikt heeft. Ik ben ervoor om naar jou te vertalen waar je ‘mee zit’ en de informatie die in je zit toegankelijk voor je te maken, zodat jij ermee verder kunt.

Het afstemmen gebeurt op afstand. Je hoeft dus niet naar de praktijk te komen, je voor te bereiden of iets anders te doen. Zodra je aanvraag ingediend en compleet is, ga ik op een rustig moment afstemmen en proberen de vragen die je me gestuurd hebt te beantwoorden. Het komt wel eens voor, dat je vragen niet of niet allemaal aan bod komen, omdat er soms dringender zaken naar voren komen, die eerst aandacht vragen. In het begeleidend schrijven dat je van mij krijgt als je een aanvraag doet of meer informatie wilt, staat hier meer over uitgelegd.

Ik probeer de afstemming binnen 2 weken na ontvangst van alle benodigdheden naar je toe te sturen. De communicatie verloopt via de mail.

voor wie?

Een aanvraag kan voor verschillende doeleinden en vragen ingezet worden. Het kan zijn dat je met twijfels zit over een te kiezen pad in je leven, graag wilt weten “hoe nu verder” in werk of liefde of wilt weten hoe je je dementerende ouder het beste kunt ondersteunen. Je wilt misschien handvatten voor het verbeteren van je eigenwaarde, verminderen van angsten, meer grip op je emoties. Of je maakt je wellicht zorgen om je kind(je), omdat het woede uitbarstingen heeft, angstig is, in bed plast, niet wil eten of andere problemen ervaart. Er zijn al afstemmingen mogelijk op baby’s/zeer jonge kinderen en zelfs (nog) ongeboren kindjes.

Wanneer / waarvoor?

 • Om beter inzicht te krijgen in de belevingswereld en behoeften van je (jonge) kind of (ongeboren) baby.

 • Voor levensvragen bijvoorbeeld rondom je kinderwens of begeleiding bij overlijden.

 • Voor het communiceren met mensen die daar zelf niet (meer) toe in staat zijn: mensen met een verstandelijke beperking, dierbaren die in coma liggen of aan het dementeren zijn, geliefden die zich door bijvoorbeeld een ziekte niet meer goed verbaal kunnen uiten, overledenen.

 • Voor communicatie met dieren.

wanneer niet?

 • Ik ben te aller tijden in de mogelijkheid om een afstemming te weigeren, zonder opgave van reden.

 • Je kunt geen afstemming aanvragen voor iemand anders (een volwassene, zoals een vriend, man, collega) zonder hun toestemming. Een uitzondering hierop is als er sprake is van onvermogen om toestemming te geven, bijvoorbeeld als diegene in coma ligt, aan het dementeren is of verstandelijk beperkt is.

 • Kinderen vanaf de leeftijd van 10 jaar moeten op de hoogte zijn dat de ouders/verzorgers een afstemming hebben aangevraagd. Ik ga er vanuit dat de ouders dit met hun kind hebben overlegd en dat het kind akkoord is.

 • Ik maak alleen een Luisterkind-afstemming voor de ouder bij wie het kind woont. Ik behandel geen aanvragen van oma voor haar kleindochter, van een neef voor zijn nichtje, voor een ouder over hoe het kind het bij de ex-partner heeft, van een juffrouw op school over een kindje in haar klas of welke andere combinatie denkbaar is, enz.

 • Ik ben geen helderziende en doe niet aan “toekomst voorspellen”.

resultaten

De uitkomsten van een Luisterkind® afstemming zijn heel divers. In het ene geval krijg je als aanvrager handvatten aangereikt. In andere gevallen heb ik samen met de betrokkene in de energie het één en ander voor elkaar kunnen krijgen of kunnen oplossen waarvan je de positieve uitwerking direct of binnen een week merkt. Sommige mensen merken het als ik met de afstemming bezig ben, anderen helemaal niet. Ik kan je dus niet van tevoren vertellen wat je precies kunt verwachten. Wel is het van belang om, in het geval je ziel of je kind bepaalde wensen aangeeft, hiermee aan de slag te gaan. 

Som zijn mensen ongeduldig en willen bijvoorbeeld na en week opnieuw een afstemming. Dit heeft weinig zin en raad ik af om te doen. De kans is namelijk groot, dat de nodige veranderingen dan nog niet (helemaal) zijn doorgevoerd en dat alles nog in balans aan het komen is. Het zou zonde zijn om dit te verstoren.

 

aanvragen

Je kunt een aanvraag indienen door deze direct te boeken via de site. Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan hoor ik dat natuurlijk graag.

coaching

Het kan zijn, dat je na de afstemming behoefte hebt aan hulp om met de antwoorden en handvatten aan de slag te gaan. Het echte werk volgt immers na de afstemming en daar kun je wellicht begeleiding in gebruiken. Ik sta je hier graag in bij. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • LinkedIn

Voor tips en inspiratie:

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

© 2019 Wellness in Mind

BTW NL002202296B98 | KvK 50642901

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now