WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Voor tips en inspiratie:

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

© 2019 Wellness in Mind

BTW NL002202296B98 | KvK 50642901

OVER KINGA

Wat leuk om je hier te ontmoeten!

Ik geloof niet in toeval en ben reuze benieuwd naar wat ons op elkaars pad gebracht heeft. Maar laten we eerst eens nader kennismaken...

Mijn naam is Kinga Martincsek-de Wit. Ik ben in 1981 geboren in Warschau en woon sinds mijn 8e in Nederland. Ik ben getrouwd met mijn geweldig man Robin en ben moeder van 4 harige kids (3 honden en een poes) en ons zoontje dat in juli 2019 is geboren.

Eén van mijn grootste dromen was psycholoog worden. Ik ben in 2005 afgestudeerd aan Universiteit Leiden en heb, na ervaring opgedaan te hebben bij grote GGZ-instellingen, in 2011 mijn eigen praktijk opgericht. Deze is sindsdien, samen met mijn persoonlijke groei, voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast werk ik sinds eind 2018 als POH GGZ voor een Medisch Centrum in Landgraaf.

Ik heb 2 grote passies in mijn leven: persoonlijke ontwikkeling en zang. Ik heb in verschillende rockbands gezongen en verder bestaat mijn leven vooral uit leren, experimenteren met nieuw opgedane kennis en mijn cliënten hiermee van dienst zijn.

Ik ben een ram, aanvoerder van de dierenriem, en mijn naam betekent "leidster van het volk". Autonomie, bewuste keuzes, anderen helpen en de leiding nemen, zijn me dan ook op het lijf geschreven.

Ik heb in mijn leven vele obstakels overwonnen en mijn eigen lichamelijke en mentale klachten (waaronder: rugpijn, migraine, fibromyalgie, allergieën, vermoeidheid, depressie, burn-out) zelf opgelost. En ik doe niets liever dan anderen de weg wijzen om hetzelfde te bereiken.

Wat wellicht belangrijk is om te benoemen, is het feit, dat ik door mijn opvoeding en persoonlijke ervaringen steeds meer mijn echte "ik" als lichtwerker en spiritueel wezen ben gaan omarmen. Dit is ook terug te zien in mijn praktijk: ik werk holistisch en combineer alternatieve geneeswijzen met intuïtieve readingen, energetisch werk en reguliere psychologische behandelmethoden.

Maar genoeg over mij! Ik ben benieuwd naar jou en de problemen/klachten waar jij mee worstelt. Ik denk heel graag met je mee over hoe ik je het beste zou kunnen helpen. Om hier een goede inschatting van te kunnen maken, zou ik je graag willen zien en spreken. Je kunt me mailen voor een vrijblijvend  kennismakingsgesprek. Dit is gratis en dient ter verheldering van jouw hulpvraag en om te checken hoe onze "klik" is. Je krijgt dan ook praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Xx Kinga.

Opleidingen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now