top of page

Bevrijding is nabij.

Ken je dat? Het gevoel van vast zitten? Jezelf niet vrij voelen? Jezelf niet kunnen zijn en de dingen doen die je het liefst zou willen doen? 


Vandaag wordt in Nederland Bevrijdingsdag herdacht. We staan stil bij gebeurtenissen uit het verleden, nemen een moment van bezinning en tonen onze dankbaarheid voor vrede. Tegelijkertijd hopen we nooit meer in een oorlog verzeild te raken.


Ironisch genoeg zijn er veel mensen op dit moment bezig met een innerlijke strijd. Een gevecht met het leven...


Ik vind het altijd een uitdaging als mensen verkondigen dat iets "niet kan". Zo begrijpelijk! Ze komen immers bij me omdat ze zich vast voelen zitten. Ze kunnen geen kant op, zien geen mogelijkheden of kansen voor verandering. Ze hebben "alles" al bedacht en geprobeerd en komen niet uit hun benarde situatie.


Wat ze vaak niet door hebben, is dat ze zichzelf restricties opleggen die uiteindelijk alleen in hun hoofd bestaan! Ze leggen zichzelf als het ware aan de ketting. En ja, dan is het lastig om je vrij te voelen.

Aan mij de mooie taak om hen te helpen navigeren naar oplossingen, die ze ook in zich hebben, maar vaak niet willen zien of durven uit te voeren. Soms moeten ze er gevoelsmatig nog naartoe groeien, terwijl ze eigenlijk al weten wat er dient te gebeuren om zichzelf te bevrijden.


En bevrijding is nabij. Het enige dat je eigenlijk hoeft te veranderen, is je focus: angst #transformeren naar vertrouwen. Dan blijkt er ineens vanalles mogelijk en zie je de dingen weer helder. Je hoeft alleen maar te durven en te doen!


Heb je ook het gevoel dat je vast zit? Ik help je graag op weg naar #vrijheid!

Xx Kinga.Kinga de Wit - Bevrijding is nabij.

1 view0 comments

コメント


bottom of page