Natuur vs Terreur: Welke levensvisie kies jij?

Voor Corona had ik het gevoel, dat de wereld, in mijn ogen, positief aan het veranderen was...

Ik zag steeds meer mensen vragen om echte oplossingen ipv symptoombestrijding en ik had de indruk dat we meer richting onze natuurlijke manier van zijn aan het gaan waren en dat daar ook steeds meer behoefte aan was: meer groen, meer wandelen, meer verbondenheid, gezonder eten...


In deze wereld zag ik een rol weggelegd voor mensen zoals ik om deze beweging te ondersteunen met tips en kennis. Ik stond al te popelen. In deze wereld zag ik mijn kind opgroeien tot een krachtig en evenwichtig wezen, dat hij in feite al is. In deze wereld wilde ik hem opvoeden met het idee, dat hij de creator is van zijn realiteit. Dat hij niet bang hoeft te zijn voor ziekte en veel zelf kan oplossen en bewerkstelligen.


De realiteit is nu doorgeslagen naar de andere kant. Veel mensen leven in angst. Voor een virus, voor anderen, eigenlijk voor zichzelf. Dat is het ergste wat je iemands gezondheid aan kunt doen. En daar kom ik dan met mijn kennis en ervaring over hoe ziekte "werkt", waarom deze ontstaat en dat we helemaal niet bang hoeven te zijn voor welk virus dan ook.


Ik ga mijn kind beschermen. Niet tegen het virus, maar tegen de maatregelen. Hij zal mij nooit met een mondkapje op zien, tenzij ik het plafond aan het verven ben, maar daar zal hij toch niet bij zitten. Als de wereld tegen die tijd nog niet terug is naar "normaal", dan krijgt hij thuis les. Ik ga hem niet blootstellen aan angst voor zijn medemens. Ik ga mijn kind leren om uit te gaan van zijn sterke kanten. Ik ga hem leren om een liefdevolle relatie aan te gaan met zijn lichaam. Om zich energetisch af te stemmen en te cleansen waar nodig. En ik zal hem ook uitleggen, dat er mensen zijn die anders in het leven staan en anders naar ziekte kijken dan wij. En dat dit ok is. De keuze is dan aan hem.


Maar oh wat had ik graag meer mensen mee willen nemen in de wondere wereld van het lijf en de magie van het leven. Hopelijk zal de wereld weer ontwaken uit de angst-hypnose en met volle moed het pad van vrijheid, zelfbeschikking en liefde op gaan.
9 views0 comments