top of page

Nieuw jaar, nieuw begin.


2019 komt snel dichterbij. Voor mij als ondernemer betekent dat plannen maken, strategieën uitzetten, ideeën verwezenlijken. Dit jaar, en eigenlijk de afgelopen paar jaar, ben ik echter zelf door zo'n diepe transformatie gegaan, dat mijn bedrijf niet anders kan dan met mee groeien. Dat betekent verandering. Het zal niet de laatste zijn ;)


Het leven is continu in beweging.

Alles is voortdurend aan verandering onderhevig. Stilstand is achteruitgang. Althans, zo voelt het voor mij. De afgelopen maand heb ik op FaceBook al enige aankondigingen over de op handen zijnde transformatie gedaan en wil deze middels deze weg nogmaals samenvatten.


De veranderingen:

Alle werkzaamheden die ik tot nu verrichte onder verschillende bedrijfsnamen zijn geïntegreerd tot één geheel.  Ik zal geen losse coaching sessies, maar uitsluitend pakketten aanbieden, die allemaal naar hun eigen specifieke doelen en resultaten toewerken. Ook zullen mijn diensten niet meer voor vergoeding in aanmerking komen. Ik ga me namelijk toeleggen op coaching, bewustwording en persoonlijke groei en deze vallen niet onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat ik geen psychologische behandelingen meer aan zal bieden vanuit mijn praktijk. Wellicht zal dat in de toekomst ooit weer veranderen, maar voor nu voelt het (eindelijk!) goed om dit zo te doen. Voor degenen die mij kennen, is deze stap het moeilijkst van allemaal geweest. Tot nu toe werd ook ik verleid om keuzes te maken vanuit angst (om niet genoeg te verdienen) in plaats van waar ik echt voor sta. Maar hey "you gotta practice what you preach" nietwaar? De nieuwe site is grotendeels in het Engels, omdat ik me in deze taal vaak het best kan uitdrukken. De trajecten bied ik zowel in het Nederlands als in het Engels aan.


Voor wie?

De doelgroep waar ik me op focus is ook specifieker geworden.  De mensen die zich aangesproken zullen voelen door mijn diensten zijn mensen die bewuster in het leven en aan het stuur van hun leven willen staan. Die niet bang zijn om hun schaduwkanten onder ogen te zien en die open staan voor nieuwe zienswijzen en spiritualiteit. Ook zit er een prijskaartje aan mijn dienstverlening. Om toch zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen, blijf ik gratis informatie en cursussen aanbieden. Ook voor de kleinere beurs bied ik opties aan. Maar het grote transformerende werk vraagt tijd, toewijding, specialistische kennis en een investering van mijn cliënten.

Vernieuwde site. Voor 1 januari zal de nieuwe site gelanceerd worden met alle informatie. Wil je voor die tijd meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Plan dan nu een gratis adviesgesprek in zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor je kan doen. Dit kan op de praktijk of online (lekker vanuit je eigen vertrouwde omgeving). Wil je nog gebruik maken van de "oude" dienstverlening en vergoedingsmogelijkheden, dan kan dat nog tot 1 januari 2019. Wellicht een mooi moment om (de rest van) je budget voor alternatieve geneeswijzen te gebruiken ;)

Xx Kinga.Kinga de Wit - Nieuw jaar, nieuw begin.


2 views0 comments

Comments


bottom of page