Soul Realingment®

Waarvoor is het?

 

Heb je altijd al willen weten wie je daadwerkelijk bent? Zicht krijgen op je echte ik, los van alle regels, opvoeding, verwachtingen…? Wil je weten wat je kunt doen om doelgericht en met meer energie door het leven te gaan? Of heb je last van vervelende levenspatronen, die zich maar herhalen terwijl je zo hard je best hebt gedaan om van je ervaringen te leren en oude gewoonten te doorbreken? Soul Realingment® biedt uitkomst!

Soul Realingment® is een specifieke manier om je Akasha Kronieken te raadplegen. Akasha Kronieken zijn een energetische database waarin iedere beslissing die je ooit hebt genomen (in al je levens) is vastgelegd. Met enkele gegevens en jouw toestemming kan ik deze informatie namens jou raadplegen. De manier van vertalen van deze informatie is bedoeld om je handvatten te bieden om tot ware en krachtige transformatie van je leven te komen. Geen droge kost dus, maar verhalen over wie je was in een vorig leven, welke beslissingen je daar hebt genomen en waarom en hoe deze nog steeds van invloed zijn op je huidige leven. Je komt tot inzichten, je zult jezelf en gebeurtenissen beter begrijpen en je krijgt praktische handvatten om blokkades op te heffen. Je krijgt hiermee de grip op je leven (terug) en zult je krachtiger voelen dan ooit. 

Bij onze creatie hebben wij allemaal een unieke zielsblauwdruk meegekregen. Je kunt dit vergelijken met een reeks vaardigheden, talenten en gaven. Dit is wie we diep van binnen eigenlijk zijn en informatie over onze persoonlijke manier waarop we in contact staan met de Bron. Door heftige menselijke ervaringen die we gedurende onze levens hebben opgedaan, zijn we echter in meerdere of mindere mate van onze authenticiteit afgedwaald. Dit gebeurt natuurlijk niet bewust en niet met voorbedachte rade. Meestal liggen hier traumatische gebeurtenissen, rationalisaties en keuzes die tegen onze natuur indruisen aan ten grondslag. Indien deze ingrijpend en langdurig genoeg bekrachtigd zijn, kunnen deze in onze Akasha Kronieken als onderdeel van onze blauwdruk vastgelegd zijn. Je kunt je wellicht voorstellen, dat dit negatieve gevolgen voor onze ervaring hier op aarde kan hebben! Uiteindelijk krijgen we door, dat er lessen te leren zijn en lukt het ons om deze vervelende patronen te doorzien en te doorbreken. Vaak doen we hier echter lang, levens lang over. Met Soul Realingment® leren we deze lessen ook, maar veel sneller, NU. We kunnen hierdoor bewuste keuzes maken en onze natuurlijke staat van zijn (en alle geluk en overvloed die hiermee samenhangen) uit eigen vrije wil herstellen.

Het raadplegen van je Kronieken gebeurt op afstand. Je bent hier niet bij aanwezig. Wel maken we een afspraak om de resultaten van de reading te bespreken. Dit gesprek wordt opgenomen, zodat je er nog eens naar kunt luisteren, mocht je dat willen. Het gaat vaak om veel en zeer specifieke informatie. De ervaring leert dat de meeste mensen dit niet allemaal kunnen onthouden. De afspraak vindt plaats in de praktijk of online via Zoom en duurt ongeveer een uur.

Aanvragen

Je kunt een aanvraag indienen via het contactformulier. Voor het tarief en andere diensten kun je hier kijken. Mocht je eerst nog meer informatie willen, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

 

Zelf practitioner worden?

 

Voel je je aangetrokken tot het op deze manier werken met de Akasha Kronieken? En wil je dit zelf leren? Dat kan! De opleiding is online, in het Engels te volgen en bestaat uit heel veel video's met informatie, een boek en de inwijding om de Akasha Kronieken te kunnen raadplegen. Je vindt er hier meer informatie over.​​

Investering

De Soul Realignment® neemt alles bij elkaar zo'n 3 uur in beslag, waarvan 1 uur een online gesprek is waarin ik alle bevindingen met je deel en alles uitgebreid uitleg. Ik raad je aan om dit gesprek voor jezelf op te nemen. De overige tijd gebruik ik om gedetailleerd onderzoek te doen naar je levenslijn, eventuele blokkades, oplossingen, enz m.b.v. de Akasha Kronieken. Een Soul Realignment® biedt je handvatten voor het leven en hoeft slechts één keer gedaan te worden. De investering bedraagt € 147,-

Coaching

 

Het kan zijn, dat je na ons gesprek behoefte hebt aan verdere begeleiding om met het geleerde aan de slag te gaan. Ik sta je hier graag in bij. Meer informatie hierover kun je hier vinden.​