testimonials

Client-Love

Lieve Kinga,

je hebt me op een fantastische en unieke wijze geholpen. Je pure aanwezigheid en aandacht is niet alleen hartverwarmend en zeer inspirerend. Het is in combinatie met je vakkundigheid, omvangrijke kennis en authenticiteit ook een waar medicijn. Ik ging, zo lang ik mij kan herinneren, maandelijks gebukt onder hevige (premenstruele) klachten. Iedere keer opnieuw raakte ik verstrikt in een gevecht met mijzelf, welke ik uiteraard steeds verloor. Angst, depressie en een scala aan lichamelijke klachten werden een rode draad in mijn leven. Kinga heeft mij in 2 sessies hiervan weten te bevrijden. Ik verliet de behandelsessies met een gevoel van kinderlijke onbezonnenheid, totale ontspanning en zorgeloosheid. Uiteraard zijn er sindsdien momenten waarin ik mij minder gelukkig voel, maar niets wat in de buurt komt van de hatelijke en aversieve gevoelens die mij voorheen overvielen. Ik merk dat de relatie die ik met mijzelf heb sindsdien sterk is veranderd. Ik val mezelf niet meer af, ik heb besloten om achter mezelf te staan en bemerk hoe goed dit voelt. Een verademing, waarvoor ik je eeuwig dankbaar ben!

Simone (35): emotionele en fysieke premenstruele klachten.

18 Jaar geleden heb ik een ongeluk gehad. Na 2 dagen kwam ik er achter dat er nog een stukje glas in mijn onderarm zat. In de loop van de tijd kwam daar een bult op en jeukte verschrikkelijk. Doorverwezen naar de dermatoloog, die na vele zalfjes ( die niet hielpen) vertelde dat ik er mee moest leren leven. Tot ik via via met Kinga Martincsek-de Wit in contact kwam, zij stelde mij meteen op mijn gemak. Ik ben door Kinga behandeld, ongelooflijk, maar ik ben na 18 jaar eindelijk van de jeuk af. Ongelooflijk maar waar.

Kinga bedankt!

Rien (56): jeukende bult op de arm.

Lieve, ongelofelijke Kinga,

onlangs heb je mij in 2 sessies behandeld voor chronische pijn. Mijn hele leven heb ik pijn gehad. Ik had nooit gedacht dat hier iets aan gedaan kon worden. Dat was nog nooit eerder gelukt en de pijn was te verklaren door de aandoening die ik heb. Je hebt mij echt versteld doen staan. Ik verliet je woning pijnvrij, totaal ontspannen en zo is het gebleven.

 

Bij thuiskomst merkte ik dat het proces nog steeds gaande was. Er gebeurden onbegrijpelijke, verrassende, wonderbaarlijke dingen met mijn lichaam en geest, die ik met dankbaarheid en alle vertrouwen omarmd heb. Revolutionair!

 

Dus, lieve Kinga, ik kan je niet genoeg bedanken en hopen, dat je nog velen mag helpen en gelukkig maken.

 

Van harte bedankt tovenares en het ga je goed!

 

Liefs, Mirka.

Mirka (63): chronische pijn in de rug door ernstige scoliose (levenslang) en pijn in been door beschadigde zenuw

(ruim twee jaar).

Over de NLP Wandelcoaching:

Mijn wandelsessie met Kinga.

Mijn eerste ontmoeting met Kinga was omdat ik in een revalidatie traject zat waar ook een psycholoog aan gekoppeld was en dat was Kinga.

Wij hadden eigenlijk meteen al een bijzondere klik kan ik wel zeggen.

Ze vertelde wat de bedoeling was van de sessies bij haar: een x aantal sessies in de praktijk waar ik het revalidatie traject volgde en een wandelsessie eventueel. Dit deed ze niet bij iedereen maar legde t wel bij mij neer. Mijn reactie was meteen: dat wil ik wel! Dat zie ik meer zitten dan hier iedere week tegenover jou zitten op een klein kamertje achter een tafel. Ze gaf aan dat doen we niet in t begin meteen want anders zit mijn werk er eigenlijk al op, Vreemde uitspraak vond ik dat op dat moment.

Ik gaf aan ok. Vond t wel jammer want was erg nieuwsgierig geworden, intuïtief voelde ik al aan dat ik die wandelsessie ging doen ongeveer na de vierde of vijfde sessie met haar.

En zo was t ook. Na vijf sessies gaf ik aan dat ik gevoelsmatig klaar was om die wandelsessie te gaan doen. Ik kon niet wachten.

De bewuste dag hadden we bij haar huis afgesproken en moesten een klein stukje lopen om in t bos te komen.

Onder t wandelen richting bos kreeg ik al opdrachten. Ik merkte dat ik een leeg gevoel had van binnen en t dus heel moeilijk vond op dat moment om me te focussen op de opdrachten. Weet nog dat ik de gedachten had "bij iedereen werkt t, maar bij mij gaat dit niets worden die wandelsessie". In het bos gearriveerd kreeg ik meteen een pittige opdracht wat wilt Alexandra oh ja weet ik niet na een stilte kwam er wat uit en vervolgens kwam er ineens heel veel uit. Tijdens deze wandeling hebben twee opdrachten veel impact op mij gehad, eentje was de opdracht bij de trap ik moest t verleden achter me laten en de dingen die ik wilde me in mijn hoofd visualiseren en die trap afgaan. Maar ik kon niet ik stond boven aan die trap aan de grond genageld als t ware. T voelde alsof ik een oude vertrouwde jas moest uitdoen en dat vond ik doodeng, geëmotioneerd dat ik was coachte Kinga mij toch om die trap af te gaan. Stapje voor stapje ging ik en ineens kreeg ik een blij gevoel ik zag de toekomst voor me het mooie was dat tussen alle bomen door er zonnestralen straalde op die trap naar beneden. iedere stap die ik zette heb ik bewust gezet iedere stap verder naar beneden werd ik blijer en blijer en onderaan had ik echt een big smile op mijn gezicht. vol vertrouwen richting toekomst met een heerlijk gevoel en enkele zonnestralen op me liepen we verder.

Tweede opdracht was kort erna ze stopte en zei kies hier een flinke tak uit die staat voor jou verleden, ik zocht daar denk ik een halve boom stronk uit zwaar groot ding. Kinga begon te lopen ik stond daar en ze zei kom we gaan verder lopen. Ik zeg jij bent gek ik ga niet lopen met mijn verleden achter me aan en die boomstronk in mijn handen, ik nam t heft in eigen handen en vertelde haar hoe ik t ging doen. Ik zeg ik ga hier dat gevaarte weggooien incl mijn verleden en dat deed ik, vervolgens weer een big smile en een gigantisch gevoel van verlichting. Wat was dat ene heerlijk gevoel want loslaten van oud zeer is immers t moeilijkste wat er is en ik had helemaal moeite met dingen loslaten. Ik zeg tegen haar "kom ik ben klaar, tis goed zo". "Ok," zegt ze. Ik heb haar een flinke knuffel gegeven en bedankt en we zijn samen t bos uit gelopen en ik met heel wat bagage minder op mijn nek.

Vervolgens heb ik echt een paar weken met een big smile op mijn gezicht gelopen hoorde ook van verschillende vriendinnen dat ik echt straalde.

 

Het was een zeer bijzondere ervaring maar t belangrijkste het heeft me veel gebracht, nogmaals heel erg bedankt Kinga.

 

Liefs Alexandra.

 

Beste Kinga,

 

Graag vertel ik over mijn ervaring tijdens de wandelsessie.

Ik ben hier open in gegaan en dacht, ben benieuwd wat en hoe we dat gaan doen, maar vooral ojee, hoe moet het als ik het niet vol houd? Daar het lopen niet zo prettig gaat als ik dat graag zou willen.

Maar goed ik kwam bij jou aan en we gingen lopen. Tijdens de eerste oefening zag ik een heuvel waarvan ik dacht oké, dat is nogal een stijl gedeelte, als ik die maar op kom. Ik moest me focussen op een doel, en zo liepen we de heuvel op. Voordat ik het in de gaten had waren we deze op gelopen.

Ik kon het eigenlijk niet geloven maar het was dus wel zo. Door me te focussen op jouw stem en me goed te concentreren was het gelukt. Dit gaf me een dermate goed gevoel en energie, dat ik dacht, zo dit heb ik toch maar even gefikst. .

Volgende oefeningen in het bos, trapje op en trapje af, vooral de oefeningen en de vraagstelling maakte mij helder en duidelijk bewust van mijn eigen gedachten en gedrag.

Deze wandelsessie heeft me zo'n energie boost gegeven, dat ik dit nauwelijks kon geloven.

Ik vind de wandelsessie nog steeds een verrassing en een cadeautje. De handvatten die ik van jou gekregen heb, gebruik ik om mezelf te beschermen en positief te denken. Ik kijk met veel plezier en vertrouwen in de toekomst hierop terug.

 

Dankjewel Kinga.

 

Met vriendelijke groet Antje.

Een mooie ervaring rijker, iets waar ik naar kan refereren en me mee kan vereenzelvigen. Ik heb er een prettig en energiek gevoel aan overgehouden en een pad door mijn “ik” waar ik in mijn gedachte over kan blijven lopen en stil kan blijven staan bij de bijbehorende gedachten, gevoelens en inzichten. Bedankt voor de ervaring en de gastvrijheid!

Pascal.

 

 

Ik als collega van Kinga kan het bevestigen, cliënten zijn erg enthousiast over deze vorm van therapie! Een dikke duim voor Kinga, onze topper :)

Vera, ergotherapeut

 

 

De wandelcoaching van Kinga heeft mij op een uiterst krachtige, doeltreffende en effectieve manier op het juiste pad geholpen.

Dankjewel Kinga.

Ingrid.

WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Voor tips en inspiratie:

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

© 2019 Wellness in Mind

BTW NL002202296B98 | KvK 50642901

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now