ziel

Ondanks dat ik uit een lange lijn van "heksen en kruidenvrouwtjes" kom en opgegroeid ben met kaartleggen, handoplegging, energetische therapie en (nare) paranormale ervaringen, heb ik me een groot deel van mijn leven hiervoor afgesloten. Ik was nuchter, praktisch ingesteld, wetenschappelijk geschoold en heel angstig. Hiermee legde ik ook mijn intuïtie, mijn innerlijk kompas, onbedoeld het zwijgen op. Ik raakte stuurloos en voelde me ongelukkig. Toen ik vervolgens ook nog geconfronteerd werd met een zeer ingrijpende miskraam, wis ik dat er iets moest veranderen. Ik ging op zoek naar antwoorden, verbinding en, uiteindelijk, bewuste communicatie met en vanuit mijn ziel.

Hoewel ik nog steeds heel down-to-earth ben, maak ik nu ook gebruik van mijn intuïtieve gaven en heb me afgelopen jaren op dit gebied bijgeschoold en ontwikkeld. Ik weet nu hoe essentieel spiritualiteit is in niet alleen mijn, maar ieders leven. Het is een levenshouding, een stuk zingeving en berusting.

Waar mogelijk ondersteun ik mijn cliënten bij zogenaamde ontwaking en bewustwording. Dit kan heel subtiel zijn: met een ingeving die ik tijdens ons gesprek krijg. Maar desgewenst ook met een reading of healing. Een ieder kan hierin zijn of haar voorkeur uitspreken. Zielsgerichte diensten en healing kunnen zowel los als in combinatie met andere diensten (bv coaching) afgenomen worden.

WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Voor tips en inspiratie:

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

© 2019 Wellness in Mind

BTW NL002202296B98 | KvK 50642901

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now