Kundalini Reiki

Wat is het?

Kundalini Reiki is een aanvulling op de traditionele Usui Reiki leer. Usui Reiki werkt met universele energie en Kundalini Reiki met de eigen Kundalini energie, die middels een inwijding (of via spirituele ontwikkeling)  ontwaakt.

Kundalini Reiki kan gebruikt worden om blokkades in ons systeem (energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal) op te lossen. Door dit soort blokkades kan de energiestroom in ons systeem stagneren. Hierdoor kunnen fysieke, mentale, emotionele of spirituele problemen ontstaan.

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen met alle positieve en bevrijdende gevolgen van dien.

Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen voor de uitlijning van de chakra's, energetische reiniging en een boost van je persoonlijke energie. Er is geen vooropleiding of -kennis nodig voor deze inwijdingen. Wel dienen de de inwijdingen elkaar op te volgen en kan bijvoorbeeld Kundalini Reiki II niet op Usui Reiki I volgen. 

Wil je deze vorm van energetische healing eerst zelf ervaren? Word dan lid van de gratis besloten FaceBook groep "Awaken your Inner Healer". Daar geef ik eens in de zoveel tijd gratis healing aan degenen die daar behoefte aan hebben.

De reden waarom ik geen Reiki behandelingen aanbied en alleen inwijdingen doe, is omdat ik mensen in hun kracht wil zetten. Waarom zou je een ander (per healing) betalen als je het zelf kunt leren toepassen? Zo ben je onafhankelijk van anderen en kun je ook nog eens mensen en dieren in je omgeving helpen. Ik wil niet degene zijn die je een vis geeft als je honger hebt, maar degene die jou leert vissen.​

 


Inwijdingen in deze healing modaliteit
 


Kundalini Reiki 1e graad

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra's verwijderd, behalve in de basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het   'ontwaken' van Kundalini energie tijdens de inwijding in Kundalini Reiki II.   Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki vrijer kan stromen.

Na deze inwijding kun je:

- jezelf en anderen (op afstand) behandelen

- een ruimte/kamer of huis energetisch reinigen

- karmische banden behandelen

- situaties behandelen

 
Kundalini Reiki 2e graad

Tijdens de 2e inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend.  Het Kundalini Vuur wordt 'aangestoken'/geactiveerd, waarbij de hoofdenergiebaan voorzichtig wordt geopend. alini-energie bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledige opstijgen van de Kundalini in Kundalini Reiki 3. Tevens gaat het 3e oog- of voorhoofd-chakra verder open. Verder leer je een speciale korte meditatie.  Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de Kundalini Reiki energie. Op deze manier worden alle chakra's en het hele energiesysteem gereinigd. 

 
Kundalini Reiki Master

Tijdens de afstemming op de energie van Kundalini Reiki 3, ontvang je een aantal extra inwijdingen. Door deze vormen te gebruiken tijdens zelfbehandelingen, krijg je de kans verschillende delen van jezelf en je verleden te healen. Het is belangrijk dat je eerst alle vormen gebruikt voor zelfbehandeling voordat je ze gebruikt om iemand anders te healen.

 

Bij deze derde inwijding zijn een aantal extra inwijdingen inbegrepen, namelijk:

- Chakra's in balans brengen

- Geboorte Trauma Reiki

- Locatie Reiki

- Vorig Leven Reiki

- DNA Reiki

- Kristal Reiki en

- Diamant Reiki

In het handboek, dat ik je toestuur,  vind je alle informatie en de technieken stap voor stap uitgelegd. Als je de derde graad hebt behaald, kun je ook anderen in de Kundalini Reiki inwijden.

​​

Hoe hebben anderen de inwijding(en) ervaren?

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 

 

 

Investering

De investering in jezelf bedraagt €33,- per inwijding.
Dit is inclusief handboek, certificaat, persoonlijke begeleiding & nazorg via email.

Als je alle 3 de Kundalini Reiki inwijdingen wilt ontvangen, kun je er ook kiezen om deze in één keer af te nemen tegen een gereduceerde totaalprijs van € 88,-.

Geadviseerd wordt om een periode van tenminste 2 weken tussen de inwijdingen aan te houden, maar als je er gevoelsmatig langer mee wilt wachten, is dat geen enkel probleem.

​De inwijdingen gebeuren op afstand. Je hoeft hiervoor dus niet naar de praktijk te komen.

Recensie Kelly Prevoo FB Kundalini Reiki