KingAcademy

De KingAcademy is de zelfsturende trainingstak van Wellness in Mind.

 

De online zelf-help cursussen en digitale producten zijn een perfecte manier om je reis naar optimaal welzijn te starten! Krachtige, praktische tips die je zelf kunt toepassen en waarmee je snelle resultaten kunt boeken. Vanuit het comfort van je eigen huis. Je kunt de cursussen en werkboeken geheel zelfstandig en in eigen tempo doorlopen. Ben je toe aan de volgende stap? Dan is een traject met coaching wellicht een goed idee!

- De gratis cursussen zijn een laagdrempelige manier om nader kennis met mij en mijn werkwijze te maken. Je kunt jezelf hiermee overtuigen dat de tips die je krijgt, daadwerkelijk werken. Als je ze me maar uitvoert ;)

Deze cursussen zijn meestal onderdeel geweest van een FaceBook challenge of maakten onderdeel uit van het aanbod in mijn privé FaceBook Groep. By the way: dit is hét moment om mijn pagina te liken en lid te worden van de groep. Dit is gratis en je blijft hiermee op de hoogte van het laatste nieuws, acties en gratis aanbod.

- De betaalde cursussen en digitale producten zijn diepgaander en hebben een meer therapeutisch karakter. 

Ga direct naar de pagina met cursussen: https://kingacademy.thinkific.com/

Beschikbare cursussen

Girl in a Cafe

Online videocursus in het Engels, gratis

Iedereen heeft een ochtendroutine. Maar wist je dat de meeste mensen op de automatische piloot dagelijks dezelfde handelingen uitvoeren 's morgens zonder daar ooit over na te denken? En dat hoe je je dag begint grotendeels de rest van je dag bepaalt? In deze cursus maak je kennis met het bewust inzetten van je ochtend bezigheden als rituelen voor welzijnsbevordering. 

IMG_20180224_152834.jpg

Online videocursus met schrijfopdrachten en meditaties, €18,-

Zelf-liefde is het meest belangrijke ingrediënt voor een gelukkig leven. In deze cursus leer je hoe je meer van jezelf kunt houden, beter voor jezelf kunt gaan zorgen, assertiever wordt en een start kunt maken met het helen van je leven van binnenuit. Je gaat jezelf waarderen en omarmen voor wie jij werkelijk bent. Je zult je hierdoor beter, energieker en gelukkiger voelen en betere keuzes voor jezelf gaan maken. 

Driving a Van

Online videocursus, gratis

Ga aan het stuur van je leven zitten met deze praktische tips hoe je je onbewuste vóór je kunt laten werken. 

Playing in Sand

Online videocursus, gratis

Aarden is ontzettend belangrijk voor je algeheel welzijn. Zeker in onze huidige drukke, hectische samenleving, waarin we geneigd zijn om voor onszelf weg te lopen en de connectie met ons lijf en de natuur verliezen. In deze cursus krijg je allerlei ideeën aangereikt om mee aan de slag te gaan. Van meditaties tot edelstenen, van praktische handvatten tot bewustwording. Voor elk wat wils!

Met zelfliefde de wereld helen - Workshop Replay.png

Workshop Replay, €8,-

Liefde is universeel en altijd aanwezig. IN ONSZELF.
In deze workshop word je middels een geleide meditatie/visualisatie begeleid naar een veilige plek in jezelf waar je liefde kunt ervaren en waar vanuit je liefde ook kunt verspreiden.
We schonen je energieveld op, zodat je zodat je zelf meer ruimte kunt innemen (en dus duidelijker voelt wat je wilt, waar je grenzen liggen, minder druk en prikkels ervaart van buitenaf, enz).

Ervaar de kracht van liefde, rust en vertrouwen nu zelf!

Christmas Celebration

Online videocursus in het Engels, gratis

De december maand is voor de één en hel en voor de ander een zegen. In deze cursus krijg je allerlei tips hoe je zo stress-vrij mogelijk de Feestdagen door komt.