the Wellness Code

Onder Constructie

Herken je je in het volgende?

Signature Program.png

Dan is the Wellness Code wellicht wat voor jou!!

Dit programma is de vrucht van alle lessen en het harde werk van Kinga's HELE leven. Ze heeft de beste informatie, kennis, tools en oefeningen voor je verzameld en vertaald naar praktische, makkelijk te slikken brokken. Met korte video's, een zorgvuldig ontworpen stap-voor-stap systeem, gecombineerd met dagelijkse, wekelijkse EN maandelijkse ondersteuning, kun je alles leren wat je moet weten om je innerlijke grootsheid aan te wakkeren, je leven stevig in eigen handen te nemen EN te bereiken blijvende resultaten.

 

Door dit programma kun je alles leren wat je moet weten over het creëren van het leven dat je wilt, genezen van binnenuit, in contact komen met en het naar voren brengen van je authentieke, mooie jij. Je zult ontdekken hoe je je beperkingen kunt doorbreken, je negatieve overtuigingen kunt doorbreken en je gelukkig kunt maken! U zult minder gestrest zijn, meer in controle en in een optimaal welzijn. Je zult niet alleen weten wat je moet doen en hoe je het moet doen, maar je zult ook in staat zijn om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen! De aanbevolen tijd om actief deel te nemen aan dit programma is 9 maanden. Net zoals een baby 9 maanden nodig heeft om zich volledig te ontwikkelen, heb jij diezelfde tijd om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf op een geheel nieuwe manier in de wereld te zetten. Het programma is ook beschikbaar als een pakket van 4 maanden of een maandelijks abonnement.

 

Dit intensieve programma combineert online leren, een uniek stappenplan en (bijna) dagelijkse online interactie. U kunt uw verhalen, zorgen en worstelingen delen wanneer u tijd en behoefte heeft. Je wordt ook onderdeel van de Wellness-tribe en krijgt de kans om echt contact te maken met gelijkgestemde en gedreven mensen, ervaringen en ideeën uit te wisselen, geïnspireerd te raken en vervuld te worden met positieve energie en vibraties. Dit Mastermind zal je de nodige omgeving bieden om je ware essentie tot uitdrukking te brengen en je in staat te stellen in grootsheid te stappen.

 

Toegang tot het programma wordt alleen verleend via een aanvraag. Klik hier om je GRATIS Discovery-sessie met Kinga te plannen en kijk of je een match bent:

Contact
Dit is wat het programma u laat doen:

 

01. Beoordeel de problemen

We onderzoeken de problemen en gezondheids-/welzijnsklachten die u heeft. We beantwoorden vragen als: Hoe ben je vastgelopen, met welke onderliggende problemen worstel je, wat is er echt aan de hand? Voordat we een probleem kunnen oplossen, moeten we het eerst identificeren en tot op de bodem uitzoeken.

 

02. Bepaal je intenties

We onderzoeken waar je staat in je leven en krijgen CRYSTAL duidelijk over je intenties, wat je wilt ervaren in je persoonlijke en professionele leven. Voordat je kunt manifesteren wat je wilt, moet je WETEN wat je wilt. Je krijgt inzicht in jezelf en stelt doelen voor dit programma: wat wil je eruit halen?

 

03. Laat je innerlijke weerstand los

Je weet misschien al wat je moet doen, maar worstelt nog steeds met uitstelgedrag, het gevoel vast te zitten en in cirkels rond te draaien. Je leert beproefde technieken om je innerlijke weerstand, zelftwijfel, angst, angst en al die "dingen" te doorbreken die je ervan weerhouden om geïnspireerde actie te ondernemen.

 

04. Verhoog uw veerkracht

Je leert hoe je je teleurstellingstolerantie kunt verhogen, om kunt gaan met negatieve gevoelens en stressvolle gebeurtenissen, dingen kunt relativeren en je veerkracht kunt vergroten. Je kunt de dingen om je heen verwelkomen, focussen op je persoonlijke groei en vrijheid en grip krijgen op je leven.

 

05. Maak je eigen wellnessrecept

Samen komen we erachter op welke levensgebieden je vastloopt en wat je moet doen om los te komen. Er is geen standaard protocol om je leven te helen. Je leert hoe je je eigen recept voor wellness kunt maken. Dit zal u toelaten om SNEL het gewenste resultaat te krijgen. Daarnaast krijg je allerlei informatie, trainingen, praktische tools en richtlijnen die je helpen om je natuurlijke vreugde aan te boren en meer vrijheid, energie en geluk in je leven te creëren.

 

06. Betrek je omgeving

Mensen zijn sociale wezens. We hebben anderen op verschillende manieren nodig. In dit programma onderzoeken we hoe uw omgeving u en uw welzijn beïnvloedt en hoe we kunnen veranderen wat er moet veranderen. Ook proberen we de mensen in je leven te betrekken bij je persoonlijke groeiproces. Een manier om dit te doen, is door lid te worden van de FaceBook-groep waar je toegang hebt tot je persoonlijke stam die je op je reis zal helpen. Het is een veilige, liefdevolle omgeving waar je je strijd en overwinningen kunt delen. Hier vind je hulp en ondersteuning. En u leert hoe u, met hulp van anderen, verantwoordelijkheid kunt nemen voor uw resultaten. We werken ook aan de relaties in je leven en hoe je contact maakt met anderen.

 

07. Beweeg in de richting van eigenwaarde

Veel mensen worstelen met hun gevoel van zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenliefde. We kijken naar al je vaardigheden, ervaring en kennis en we zullen ze gebruiken op een manier die je in staat stelt om te evolueren naar gevoelens van eigenwaarde. We ontrafelen wat je ervan weerhoudt om van jezelf te houden en je leert allerlei praktische richtlijnen om aan dit onderwerp te werken.

 

08. Beheers de kunst van geluk

We zullen kijken naar waar u zich op zou moeten concentreren om vooruit te komen in uw leven en welke acties u elke dag moet ondernemen om energiek, energiek, optimistisch en gelukkig te worden. Dit zal je vermogen om jezelf te genezen enorm vergroten, dingen accepteren die niet veranderd kunnen worden, in actie komen waar dat nodig en mogelijk is, leren omgaan met stressvolle situaties en omgaan met negatieve gevoelens. Alles is erop gericht dat jij consequent kunt bloeien en je persoonlijke groei, geluk en vrijheid kunt vergroten.

 

09. Krijg energie

Je leert alles over verschillende soorten levensstijltips om je energieniveau en algehele gezondheid te verbeteren. Deze omvatten goed voor jezelf zorgen, grenzen stellen, luisteren naar je innerlijke leiding, goed slapen en eten, stoppen met slechte gewoonten, etc.

 

10. De verbinding tussen geest en lichaam

Je leert af te stemmen op je intuïtie en te luisteren naar je lichaam. Je zult de signalen die je lichaam, emoties, ziel en leven je geven beter kunnen interpreteren en begrijpen.

 

11. Vier het!

We zullen veel van onze tijd besteden aan het vieren van overwinningen en het creëren van de nieuwe gewoonte om te vieren wat er voor je opduikt. Waar je je op focust, breidt zich uit en alles wat je leert en ervaart is jouw creatie. Je zelfvertrouwen zal omhoogschieten als je consequent keer op keer resultaten boekt! Vier wat er opduikt, zodat u de weg vrijmaakt voor nog meer succes!

 

12. Bewaar uw resultaten

We maken gebruik van beproefde technieken om te voorkomen dat je terugvalt in oud gedrag. Eigenlijk leer je herkennen wanneer je in een van je (oude) valkuilen bent gevallen en hoe je jezelf daar sierlijk en liefdevol uit kunt tillen. Je zult niet ontmoedigd raken en je zult in staat zijn om de ervaring te accepteren en te gebruiken als een uitnodiging voor groei. Je laat jezelf niet te lang naar beneden kronkelen. Je beschikt over alle technieken en tools die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je daarna voor altijd gelukkig bent!

 

Werkt dit ECHT?

 

Ja! Het resultaat van ons werk is een benadering om je mindset te veranderen en alles te leren wat je moet weten over jezelf, je verlangens en je doelen. En als je eenmaal weet wat je recept voor geluk is en je bent doorgebroken naar je levendige, gelukkige jij, is er geen weg meer terug! (Zie getuigenissen)

 

Welke RESULTATEN kan ik verwachten?

 

U kunt verwachten dat:

 

Leer hoe je het leven ten volle kunt leven.

Leer de echte JIJ kennen en HOUDEN.
Geniet, groei en leer van AL je ervaringen.
Genees jezelf en optimaliseer je welzijn.
Leg consequent vast aan uw eigen resultaten.
Breek de ketenen en begin met het maken van echte VERANDERINGEN.
Weg met beperkende overtuigingen, stress, angsten, depressie.
Kom in het reine met je verleden.

Neem de controle over je leven.
Vergeef jezelf en anderen.
Beëindig je lijden, eenzaamheid en maak echte verbindingen.
Omarm de mogelijkheid dat je voor een groot deel je eigen toekomst KAN creëren.
Investeer in jezelf en al je verlangens.

Kom echt in actie en voer je intenties uit.

Wees de authentieke, gelukkige, levendige jij!

 

Hoe SNEL kan ik RESULTATEN verwachten?

 

Dat hangt af van hoe snel je die innerlijke verschuivingen kunt maken. Sommige klanten zijn klaar om te gaan en vliegen als een raket naar hun gewenste resultaten in een zeer kort tijdsbestek, soms zelfs een paar weken, terwijl anderen eerst wat meer werk te doen hebben. Het hangt ook af van hoe ernstig en complex uw problemen zijn. Je kunt het programma vergelijken met een dieet: een dieet werkt, zolang je de instructies opvolgt...

 

Hoe kan ik mezelf GARANDEREN dat ik in recordtijd meer welzijn en geluk krijg?

 

Doe al je huiswerk. Wees volledig toegewijd aan uw succes. Begrijp dat dit een proces is, een bewezen proces, dat werkt als je actie onderneemt en alle stappen implementeert. Al mijn cliënten die elke stap van het Wellness Breakthrough Program ijverig hebben toegepast, hebben met succes een hoog niveau van welzijn en vreugde bereikt in veel minder tijd dan ze alleen of via conventionele methoden zouden hebben gedaan (zoals de hulp van een traditionele psycholoog zoeken). , medische behandeling starten met antidepressiva, zelfhulpboeken lezen, enz.).

 

Krijg ik de INVESTERING terug die ik in dit coachingprogramma heb gestoken?

 

Ja, een volmondig Ja! Aan welzijn en geluk kun je natuurlijk geen prijskaartje hangen. Dus laat me je dit vragen: wat kost het je om door te gaan op het pad dat je NU inslaat? Wat kost het in termen van energieverlies, niet kunnen doen waar je van houdt, je relaties met anderen, je professionele leven, medische rekeningen? Wat kun je niet doen of bereiken waar je echt naar verlangt? Wat staat je in de weg en wat zou het voor jou betekenen om daar naartoe te kunnen werken of echt in het reine te komen met wat IS? Hoeveel zijn vreugde en vrijheid je waard?

 

Ben jij een coach, counselor, genezer, psycholoog, manager of iemand anders die met mensen werkt? Dan kun je sommige van de technieken die je leert ook op anderen toepassen! Je zult anderen beter kunnen begrijpen en beter kunnen communiceren. Je verbetert je relaties met de mensen om je heen en je kunt ze helpen als je dat wilt.

 

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat al het geld dat ik heb uitgegeven aan mijn eigen training, zelfontwikkeling en coaching zijn vruchten heeft afgeworpen. En GEWELDIG dus! Als ik had geweten van zo'n programma, dat verschillende technieken combineert en zorg op maat en praktische richtlijnen biedt als ik het moeilijk had, had ik er graag in geïnvesteerd. En ik denk dat het voor iedereen belangrijk is, al is het maar voor even, om een ​​mentor, een coach of een andere vorm van ondersteuning te hebben op deze geweldige reis die we leven noemen.

 

Als ik niet zeker weet of ik klaar ben om aan de slag te gaan, hoe kan ik dan een MONSTER van uw werk nemen tegen lage kosten om te zien of het de juiste oplossing voor mij is?

 

Een manier om te proeven van het Wellness Breakthrough Program is door u te abonneren op de e-mailnieuwsbrief (zie Homepage). Zo krijg je beproefde tips, de nieuwste tools en krachtige technieken om aan je welzijn en geluk te werken. Je kunt me ook volgen op social media of een van mijn boeken kopen. Een andere geweldige manier om een ​​kijkje te nemen in de manier waarop ik lesgeef en hoe mijn programma's eruit zien, is door de Morning Ritual Challenge te doen. Deze cursus vind je in de winkel.

 

OK, ik ben klaar om dit voor mezelf te doen, maar ik heb een paar aanvullende vragen.

Kan ik je bellen?

 

Woehoe! Ik ben zo opgewonden voor je! Het klinkt alsof je klaar bent om jezelf in je toekomst te lanceren! Ja, als je een paar vragen hebt, stuur me dan een e-mail op wellnessinminmin@mail.com of plan een Skype-oproep direct online in door op de onderstaande knop te klikken. Ik zal je graag door de verschillende opties leiden om te zien welke het beste voor jou is. Ik kan niet wachten om je te zien slagen en ben vereerd dat ik degene ben die je kan helpe

Laten we aan de slag gaan en je optimaal welzijn bereiken!!