the wellness code

Het recept voor optimaal welzijn.

6-weken programma

Dit traject bestaat uit 6 weken intensief werken aan je welzijn. Je krijgt tips, oefeningen en praktische handvatten om zelfstandig aan je doelen te werken. Gedurende het traject zijn er 3 face to face coaching momenten om je op persoonlijk vlak te begeleiden en de resultaten te bestendigen. Wil je meer 1-op-1 begeleiding en gedurende een langere periode? Kies dan voor het 6-maanden programma!

welke resultaten kan ik verwachten?

♥ Innerlijke rust en balans

♥ Een gevoel van vrijheid en betekenis.

♥ Regie over je eigen leven: je maakt eigen, bewuste keuzes.
♥ Handelen vanuit authenticiteit en eigenwaarde.

♥ Ware connectie met jezelf en anderen.

♥ Innerlijk geluk, dat onafhankelijk is van omstandigheden, prestaties of bezittingen.

♥ Optimaal welzijn.

 

De holistische aanpak besteedt aandacht aan alle dimensies van je bestaan: lichaam, geest,  emoties, gedrag, energie, intuïtie en ziel. 

Waaruit bestaat het programma?

♥ Gedurende 6 weken iedere week een nieuw thema met praktische oefeningen om het thema van die week te ervaren en je zelfleiderschap op dat gebied te vergroten.

♥ Duidelijkheid over wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

♥ Mindset coaching.

♥ Het opruimen van belemmerende overtuigingen en blokkades, die je ervan weerhouden om tot actie te komen en/of je doelen te bereiken.

♥ Energetische healing.

♥ Het nemen van geïnspireerde actie.

♥ Leren vertrouwen op jezelf en het Universum.

♥ Loslaten en overgave.

werkt dit echt??

JA!!! Ons werk samen is gericht op het veranderen van je overtuigingensysteem. Hierin zit de grootste transformatie, aangezien de manier waarop je het leven ziet, van invloed is op alles wat je doet en wat je naar je toe trekt. Je leert alles wat je moet weten over jezelf, je verlangens en je doelen. Het geheim zit hem niet alleen in de kennis, maar ook in het toepassen ervan. En aangezien ik alles wat ik je in dit traject aanbied aan den lijve he b ondervonden en al honderden clienten door soortgelijke processen heb begeleid, kan ik ook jouw gids en cheerleader zijn. Ik weet uit eigen ervaring waar je tegenaan kunt lopen en hoe je eventuele obstakels kunt overwinnen. Dit programma biedt het beste en krachtigste van alles wat ik heb geleerd en uitgeprobeerd. En als je eenmaal weet wat je recept voor geluk is en je hebt je authentieke, gelukkige jij leren kennen, is er geen weg meer terug! (Zie ook Testimonials).

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

In principe merk je het verschil de eerste week al. Een en ander hangt natuurlijk af van het feit of en hoe snel je de oefeningen toepast en hoe toegewijd je bent aan je eigen succes. Het is net als in het gezegde: je kunt een paard naar het water brengen, maar je kunt het niet laten drinken. 

als ik nog niet zeker weet of ik met jou als coach aan de slag wil, hoe kan ik een voorproefje van jouw manier van werken krijgen?

 

Ik snap hoe belangrijk het is om de juiste coach te vinden. Natuurlijk wil je zo goed mogelijk inschatten of we "een match" zijn en je wilt graag weten of ik je daadwerkelijk kan helpen. Daarom investeer ik veel tijd en moeite in het leren kennen van mijn (potentiële) cliënten en doe ik er alles aan om op internet transparant en eerlijk te zijn over mezelf, mijn denkwijze en manier van werken. Door mijn artikelen te lezen (blog), me te volgen op social media (FaceBook) en je in te schrijven voor de nieuwsbrief, krijg je toegang tot veel gratis informatie en cursussen en leer je me alvast een beetje kennen. Ook kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen (online of op de praktijk). 

OK, ik ben er klaar voor! Hoe nu verder?

Woohoo! Ik ben zo blij voor je! Je bent er blijkbaar aan toe om aan het stuur van je leven te gaan zitten. En ik wil niks liever dan je te helpen dit doel te bereiken! Mocht je nog vragen hebben, mail me gerust. Het beste kunnen we hiervoor een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Bel of mail me gerust. Je kunt hier mijn contactgegevens vinden. Laten we aan de slag gaan en jou in het zadel zetten!

WELLNESSINMIND@MAIL.COM

0031 6 10168237

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Voor tips en inspiratie:

En direct toegang to (GRATIS) online cursussen!

© 2019 Wellness in Mind

BTW NL002202296B98 | KvK 50642901

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now